Béda révisi "990-an"

21 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ar:ملحق:عقد 990; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: kv:990-ӧд вояс)
m (bot Ngarobih: ar:ملحق:عقد 990; kosmetik perubahan)
'''990-an''' nyaéta [[dékade]] atawa [[dasawara]] sanggeus [[Maséhi]] dina [[kalénder Gregorian]] nu dimimitian ti [[taun]] [[990]] nepi ka taun [[999]].
 
== Kajadian ==
 
 
== Nu babar ==
 
 
== Nu pupus ==
 
 
== Rujukan ==
<references/>
 
== Tempo ogé ==
 
== Tumbu luar ==
 
{{DekadeJeungTaun1|10}}
[[Kategori:990-an]]
 
[[ar:ملحق:عقد 990]]
[[ast:Años 990]]
[[be-x-old:990-я]]
17.424

éditan