Buka ménu utama

Parobahan

26 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
bot Nambih: bcl:Nobyembre 23; kosmetik perubahan
'''23 Nopémber''' nyaéta poé ka-327 dina sataun <!--(ka-309 dina [[taun kabisat]]) dina [[kalénder Gregorian]], sésana 57 poé.-->
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Poé peré ==
 
== Tumbu luar ==
 
{{months}}
{{kalender-pondok}}
 
[[Kategori:Nopémber]]
 
[[az:23 noyabr]]
[[bat-smg:Lapkristė 23]]
[[bcl:Nobyembre 23]]
[[be:23 лістапада]]
[[be-x-old:23 лістапада]]
2.463

éditan