Béda révisi "22 Séptémber"

14 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ar:ملحق:22 سبتمبر; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: bcl:Septyembre 22)
m (bot Ngarobih: ar:ملحق:22 سبتمبر; kosmetik perubahan)
'''22 Séptémber''' nyaéta poé ka-265 dina sataun <!--(ka-309 dina [[taun kabisat]]) dina [[kalénder Gregorian]], sésana 57 poé.-->
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
* [[1878]] - [[Shigeru Yoshida]], [[Perdana Mentri Jepang]] ka-45, 48, 49, 50 jeung 51.
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
 
== Tumbu luar ==
 
{{months}}
[[af:22 September]]
[[an:22 de setiembre]]
[[ar:ملحق:22 سبتمبر]]
[[arz:22 سبتمبر]]
[[ast:22 de setiembre]]
17.467

éditan