Béda révisi "Abdurrahman Wahid"

2 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
| profession=
| religion= }}
'''Abdurrahman Wahid''' (biasa disebut ogé '''Gus Dur''') ([[4 Agustus]] [[1940]] - [[30 DesemberDésémber]] [[2009]]) ngajabat [[Présidén Indonésia]] ti taun [[1999]] nepi ka [[2001]], sarta pamingpin [[Partai Kebangkitan Bangsa]], nu diadegkeun sanggeus [[Suharto]] turun jabatan. Anjeunna ngarupakeun inohong ti [[Nahdlatul Ulama]]. Ku alatan kasakit jeung masalah korupsi, anjeunna diturunkeun tina jabatan présidén bulan Juli 2001.
 
{{start box}}
8

éditan