Béda révisi "49 SM"

28 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
bot Nambih: fy:49 f.Kr.; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: fy:49 f.Kr.; kosmetik perubahan)
'''49 SM''' nyaéta taun ka-49 [[Saméméh Maséhi]] dina [[Kalénder Gregorian]].
 
== Kajadian ==
 
 
== Nu babar ==
 
 
== Nu pupus ==
 
 
== Rujukan ==
<references/>
 
== Tempo ogé ==
 
== Tumbu luar ==
 
{{kalender-pondok}}
[[fi:49 eaa.]]
[[fr:-49]]
[[fy:49 f.Kr.]]
[[gl:-49]]
[[hr:49. pr. Kr.]]
17.429

éditan