Béda révisi "1903"

13 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Nambih: qu:1903; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: ckb:١٩٠٣)
m (bot Nambih: qu:1903; kosmetik perubahan)
== Kajadian ==
== Nu babar ==
* [[23 April]] - [[Mas Acé Salmun Raksadikaria]], bujangga, ahli basa jeung sastra Sunda jeung Indonésia
 
== Nu pupus ==
[[pl:1903]]
[[pt:1903]]
[[qu:1903]]
[[ro:1903]]
[[ru:1903 год]]
17.462

éditan