Béda révisi "Haurgeulis, Indramayu"

87 bita dipupus ,  11 tahun yang lalu
m
Malikkeun éditan 110.137.223.113, diganti deui ka vérsi ahir ku SieBot
m (Malikkeun éditan 110.137.223.113, diganti deui ka vérsi ahir ku SieBot)
'''Haurgeulis''' nyaéta hiji [[kacamatan]] di [[Kabupatén Indramayu]], [[Propinsi]] [[Jawa Barat]], [[Indonésia]].
 
==Wates Wilayah==baleraja,gantar''Tulisan déngdék''
kecamatan=gantar
kabupaten=indramayu
desa=baleraja
 
==Geografis==
11.771

éditan