Béda révisi "6 Januari"

6 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ig:Önwa mbu 6; kosmetik perubahan
m (bot Ngarobih: ig:Önwa mbu 6; kosmetik perubahan)
'''6 Januari''' nyaéta poé ka-6 dina sataun <!--(ka-309 dina [[taun kabisat]]) dina [[kalénder Gregorian]], sésana 57 poé.-->
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Poé peré ==
 
== Tumbu luar ==
 
{{months}}
[[id:6 Januari]]
[[ie:6 januar]]
[[ig:JanuaryÖnwa mbu 6]]
[[ilo:Enero 6]]
[[io:6 di januaro]]
17.429

éditan