SU13Damalia

Geus aub 17 Séptémber 2011
49 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
Nambah gambar pamaké
(Kaca Pamaké)
 
(Nambah gambar pamaké)
[[Gambar:Sapedah.jpg|150px|thumb|Sapedah Batur]]
Nepangkeun,
Wasta sim kuring Damalia, pamilon Sundapedia 2011,
357

éditan