SU13Damalia

Geus aub 17 Séptémber 2011
87 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
ropea gambar
(Nambah gambar pamaké)
(ropea gambar)
[[Gambar:Sapedah.jpg|150px|thumb|Damalia dina Sapedah Batur]]
[[Gambar:Banana lover.jpg|150px|thumb|left|luncat handapeun tangkal cau]]
Nepangkeun,
Wasta sim kuring Damalia, pamilon Sundapedia 2011,
357

éditan