Béda révisi "Awug"

26 bita dipupus ,  10 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
==Awug==
'''Awug''' mangrupa dahareun khas urang [[sunda]] anu dijieunna tina tipung [[beas]], [[gula]] beureum, jeung [[kalapa]] parud anu baheulana mah dijieunna dina pas usum panén <ref name="sumber1">[http://bandung.detik.com/read/2008/05/09/084033/936534/489/ ngeunaan awug(22 september 2011)</ref> jalma anu di luar sunda oge mikarésép kana dahareun ieu kusabab ngeunah jeung unik rasana <ref name="sumber2">[http://www.kulinerbdg.com/index.php/articles/84-awug-metro ngeunaan awug(22 september 2011)</ref>.
Awug nyaéta tipung [[beas]] anu dilapis-lapis ku gula beureum daharna dibeulahan siga meulahan [[roti]] terus dipurulukan ku [[kalapa]] parud<ref name=="R.A Danadibrat">,kamus basa Sunda.2006 kamus basa Sunda.bandung:R.A.danadribrata </ref> Adonan tipung béas anu diseupan bareung jeung [[gula]] beureum <ref name="sumber2"/>
 
==referensiReferensi==
{{reflist}}
 
[[kategori:dahareun]]
 
 
[[dahareun:awug]]
 
[[af:Wikipedia:Geselshoekie]]