Lisung: Béda antarrépisi

4 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m ({{pondok}})
mTidak ada ringkasan suntingan
'''Lisung''' nya étanyaéta pakakas anu digunakeun pikeun nutu pare[[paré]] sangkan jaidjadi [[béas]]
{{pondok}}
12.294

éditan