Tumbak: Béda antarrépisi

23 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
{{pondok}}
Tidak ada ringkasan suntingan
m ({{pondok}})
 
'''Tumbak''' nya éta sarupaning [[pakarangan]] paranti perang anu gagangna tina [[kai]] jeung seuseukeutna tina [[beusi]] anu mincus<ref name="tumbak"> Rachmat Taufik Hidayat, s.p.k.2005.''Pepernian Urang Sunda''.Bandung:Kiblat.kaca kaca 42</ref>. Tumbak ogé sok di paké pikeun [[moro]] [[sato]] ku cara ditojoskeun sina nanceb, kitu oge pungsi tumbak dina perang ku cara nancebkeun seuseukeutna ka musuh<ref name="tumbak"> Rachmat Taufik Hidayat, s.p.k.2005.''Pepernian Urang Sunda''.Bandung:Kiblat.kaca kaca 42</ref>.
===Catetan===
 
{{reflist}}
{{pondok}}
 
[[Kategori:Pakakas]]
[[Kategori:Pakakas Perang]]
12.294

éditan