Béda révisi "Cacing"

27 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
{{pondok}}
m ({{pondok}})
[[Gambar:Cacing (Oligochaeta sp.).jpg|thumb|200px|left|Cacing]]
 
'''Cacing''' nya éta salasahiji ngaran [[sasatoan]] anu miboga ciri-ciri, sato leutik, ngarayap, henteu boga suku, awakna buleud atawa pipih panjang jeung hirupna teu kukurumunan. Salian ti éta cacing ogé bisa hirup dina [[cai]], taneuh, beuteung jelema atawa beuteung sasatoan.
 
{{pondok}}
 
[[id:Cacing tanah]]
12.294

éditan