Béda révisi "Cabé"

15 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
# Ngajaga mood, [[cabé beureum]] ngaronjatkeun endorfin sarta serotonin anu ngaleungitkeun nyeri jeung méré rarasaan merenah. Ieu hormon bisa lumaku kawas pelawan stres sarta depresi.<ref name="cabe"/>
# Ngalancarkeun engap, kadaharan lada lumaku kawas espektoran sarta mantuan nu mengi, bronkitis kronik, sinusitis, sarta panyakit pernapasan séjénna pikeun ngarénghap leuwih alus.<ref name="cabe"/>
# Ngarangsang napsu dahar. <ref name="cabe"> [http://rizkycool.multiply.com/journal/item/15 Manfaat CabaiCabe buat tubuh kita] (Dicutat tanggal 31 Oktober 2011) </ref>
# Bisa nyagerkeun urut raheut. <ref name="cabe"/>
# Salain cabéna daunna ogé boga mangpaat nya éta nurunkeun demam. <ref name="cabe"/>
Pamaké anonim