Béda révisi "Rano Karno"

96 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
[[Rano Karno]] lahir di [[Jakarta]], [[8 Oktober]] [[1960]]. <ref name="Rano Karno"> [http://www.legendamusik.com/index.php?option=com_content&view=article&id=92:biografi-rano-karno&catid=34:legenda-musik-indonesia-1&Itemid=53 Rano Karno] (Diakses tanggal 12 November 2011) </ref> Manéhna nya éta aktor [[Indonésia]] anu kasohor salaku ''Si Doel'' dina film sinétron [[Si Doel Anak Sekolahan]]. <ref name="Rano Karno"> </ref> Bapana nya éta saurang aktor kawakan, [[Soekarno.M.Noer]]. <ref name="Rano Karno"> </ref> Sajaba ti éta manéhna ogé miboga dulur anu sarua maén film nya éta [[Tino Karno]] jeung [[Suti Karno]]. <ref name="Rano Karno"> </ref> Manéhna kungsi diberitakeun jadi pendamping [[Fauzi Bowo]] salaku wawakil [[gubernur]] dina pemilihan gubernur [[DKI Jakarta]] taun [[2007]]. <ref name="Rano Karno"> </ref> [[Maret]] [[2008]], manéhna jadi Wawakil [[Bupati]] [[Tangerang]] pikeun période [[2008]]-[[2013]]. <ref name="Rano Karno"> </ref>
 
Rano nikah jeung [[Dewi Indriati]] [[8 Pebruari]] [[1988]] sarta boga dua anak, [[Raka Widyarma]] jeung [[Deanti Rakasiwi]]. <ref name="Rano Karno"> </ref> [[Rano Karno]] kungsi diangkat salaku duta husus [[Indonésia]] dina widang atikan ku [[UNICEF]], hiji anggota di PBB (''Perserikatan Bangsa Bangsa'') anu usik dina widang atikan. <ref name="Rano KarnoUNICEF"> [http://biografi.rumus.web.id/2010/10/biografi-rano-karno.html UNICEF] (Diakses tanggal 12 Noveber 2011) </ref> Rano bisa jadi duta UNICEF ti [[Indonésia]], sanggeus direkomendasikeun ku [[Prof Dr Emil Salim]], [[Prof. Dr. Adhyatma]], Ibu [[Prof. Singgih]], jeung Ibu [[Prof Murprawoto]]. <ref name="Rano KarnoUNICEF"> </ref>
 
 
==Karir==
853

éditan