Béda révisi "Wikipédia"

29 bita dipupus ,  7 tahun yang lalu
m
Malikkeun éditan Xqbot, diganti deui ka vérsi ahir ku ZéroBot
m (r2.7.3) (bot Nambih: nv:Íiyisíí Naaltsoos; kosmetik perubahan)
m (Malikkeun éditan Xqbot, diganti deui ka vérsi ahir ku ZéroBot)
 
[[Wikipédia basa Sunda]] munggaran dilalanyahan bulan [[Maret]] [[2004]], kalawan tujuan sangkan basa Sunda bisa ngungkulan kamajuan jaman, ngigelan jaman. Mudah-mudahan mangpaat pikeun urang Sunda, sarta masarakat umumna.
 
[[Kategori:Énsiklopédi]]
[[Kategori:Ramatloka]]
[[nrm:Viqùipédie]]
[[nso:Wikipedia]]
[[nv:Íiyisíí Naaltsoos]]
[[oc:Wikipèdia]]
[[or:ଉଇକିପିଡ଼ିଆ]]
1

éditan