Buka ménu utama

Parobahan

Taya parobahan ukuran, 7 tahun yang lalu
m
Malikkeun éditan Xqbot, diganti deui ka vérsi ahir ku ZéroBot
 
[[Wikipédia basa Sunda]] munggaran dilalanyahan bulan [[Maret]] [[2004]], kalawan tujuan sangkan basa Sunda bisa ngungkulan kamajuan jaman, ngigelan jaman. Mudah-mudahan mangpaat pikeun urang Sunda, sarta masarakat umumna.
 
[[Kategori:Énsiklopédi]]
[[Kategori:Ramatloka]]
[[nrm:Viqùipédie]]
[[nso:Wikipedia]]
[[nv:Íiyisíí Naaltsoos]]
[[oc:Wikipèdia]]
[[or:ଉଇକିପିଡ଼ିଆ]]
1

éditan