Béda révisi "Pulo Man"

25 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
m
r2.7.3) (bot Nambih: frr:Eilun Man; kosmetik perubahan
m (r2.7.2+) (bot Ngarobih: ka:მენი (კუნძული))
m (r2.7.3) (bot Nambih: frr:Eilun Man; kosmetik perubahan)
{{Infobox Country
| native_name = <span style="line-height: 1.33em;">{{lang|gv|'''''Ellan Vannin'''''}}</span>
| conventional_long_name = ''Isle of Man''<br />Pulo Man
| common_name = the Isle of Man
| image_flag = Flag of the Isle of Man.svg
| drives_on = kénca
| cctld = [[.im]]
| calling_code = 44 spec.<br />+44-1624, +44-7524, +44-7624, +44-7924
| footnote1 = Pulo Man nyitak koin jeung uang [[Pound Sterling|sterling]] manéhna sorangan (tempo [[Pound Man]]).
}}
'''Pulo Man''' ({{lang-en|'''Isle of Man'''}}, {{lang-gv|Ellan Vannin}}<ref>''Ellan'' mangrupakeun basa Man ti ''pulo''; ''Vannin'' kasus génitif ti ''Mannin'', jeung boga harti (basa Inggris) ''of Mann''.</ref>, atawa ukur '''Mann''' ({{lang-gv|Mannin}}), mangrupakeu hiji [[Depéndensi makuta|Depéndensi Makuta Britania]], aya di [[Laut Irlandia]] antara pulo [[Britania]] jeung [[Irlandia]]. [[Pupuhu nagara]] nya éta [[Elizabeth II|Ratu Elizabeth II]], nu mibanda gelar ''[[Lord of Mann]]''. ''Lord of Mann'' diwakilkeun ku hiji [[Gubernur Létnan Pulo Man|Gubernur Létnan]]. Pulo ieu sanés bagian ti [[Britania Raya]], tapi hubungan asing jeung patahananna aya dina tanggung jawab pamaréntah Brtiania Raya.
 
== Réferénsi ==
{{reflist}}
 
* {{en}} [http://www.manxradio.com/ Radio Manx]
 
{{éropa|state=show}}<br />
{{Dependensi Britania|state=show}}
 
[[fr:Île de Man]]
[[frp:Ila de Man]]
[[frr:Eilun Man]]
[[fy:Man]]
[[ga:Oileán Mhanann]]
17.462

éditan