Buka ménu utama

Parobahan

35 bita ditambahkeun ,  7 tahun yang lalu
m
r2.7.3) (bot Nambih: my:၂၄ ဩဂုတ်; kosmetik perubahan
'''24 Agustus''' nyaéta poé ka-236 dina sataun <!--(ka-309 dina [[taun kabisat]]) dina [[kalénder Gregorian]], sésana 57 poé.-->
 
== Kajadian ==
* [[1511]] - [[Kasultanan Malaka]] dikawasa ku urang [[Portugis]].
* [[1962]] - Ngadegna [[Télévisi Républik Indonésia|TVRI]].
== Poé peré ==
 
== Tumbu luar ==
 
{{months}}
{{Kalender-pondok}}
 
[[Kategori:Agustus]]
 
[[mr:ऑगस्ट २४]]
[[ms:24 Ogos]]
[[my:၂၄ ဩဂုတ်]]
[[myv:Умарьковонь 24 чи]]
[[nah:Tlachicuēiti 24]]
17.410

éditan