Béda révisi "Obrolan pamaké:Ciaurlec"

Nyieun kaca anyar {{Babel|it|fr-3|en-2|es-1|pt-1|su-0}}
(Nyieun kaca anyar {{Babel|it|fr-3|en-2|es-1|pt-1|su-0}})
 
(taya bédana)
2

éditan