Béda révisi "Pluto"

2 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
m
r2.7.3) (bot Ngarobih: ckb:پلووتۆ
m (Bot: ru:Плутон adalah artikel pilihan)
m (r2.7.3) (bot Ngarobih: ckb:پلووتۆ)
[[ca:Plutó (planeta nan)]]
[[chr:ᏡᏙ]]
[[ckb:پلوتۆپلووتۆ]]
[[cs:Pluto (trpasličí planeta)]]
[[csb:Pluton]]
45.625

éditan