Béda révisi "Kadu"

2 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
 
== Kadu tanpa cucuk ==
Sawaréh kadu dijual "tanpa cucuk". Cucuk buah kadu ieu tétéla geus dipiceun sabot kaduna masih ngora. Jadi henteu alami. Sawaréh kadu memang ampir henteu cucukan alatan cucukna kurang ti 51000 mm.kg
 
== Ajén giji ==
Pamaké anonim