Wikipedia:Menu: Béda antarrépisi

31 bita ditambahkeun ,  7 tahun yang lalu
m
(embaran menu)
 
Ieu pituduh téh pikeun medar perkara pintonan (skin) standar vector anu dilarapkeun dina Wikipédia Basa Sunda. Upama Anjeun make jenis pintonan séjénna (ngaliwatan pangaturan préférénsi), manga luyukeun baé jeung pangaturan perenahna dina pintonanna.
==Menu-menu pikeun situs==
[[File:Su-page menu.PNG|thumb]]
Sipatna global jeung bisa dipaké pikeun ngarahkeun kana bagian atawa kaca nu tangtu tina situs Wikipedia. Ieu menu téh wangunna tilu kotak anu misah dina bagian kénca layar, nyaéta aya kotak: pituduh arah, komunitas, kotak pakakas, jeung basa séjénna.
===Sungsi===
 
===Dina séjén basa===
Nyadiakeun tutumbu kana hiji kaca dina basa séjén. Fitur ieu gunana lamun Anjeun keur maca hiji artikel ngeunaan hiji hal jeung hayang mikanyaho éta artikel dina basa nu séjén anu biasana aya bédana. Ku cara ningali hiji artikel spésifik dina rupa-rupa basa (tangtu anu dipiharti ku Anjeun), référénsi ngeunaan topik éta bakal leuwih lengkep. Conto, artikel ngeunaan [[Apel]] dina Wikipedia Basa sunda bakal béda jeung [http://en.wikipedia.org/wiki/Aple apel] dina Wikipédia basa Inggris.
 
==Menu-menu pikeun pamaké==