Wikipedia:Menu: Béda antarrépisi

46 bita ditambahkeun ,  7 tahun yang lalu
(menu pikeun kaca)
 
Ieu di handap nyaéta menu-menu anu bisa diaksés sabada asup log:
# '''Kaca Kontributor'''; nyaéta [[Wikipedia:kaca pamaké|kaca pamaké]] personal Anjeun anu biasana diaksés ku jalma séjén lamun éta pamaké hayang ningali informasi ngeunaan Anjeun. Judul menu nyaéta sarua jeung ngaran pamaké Anjeun. Mangga sunting ieu kaca lamun butuh.
# '''Obrolan''': nyaéta [[Wikipedia:Kaca_obrolan|kaca sawala/obrolan]] pribadi Anjeun. Lamun aya pamaké séjén anu ngasupkeun pesen atawa suntingan kana ieu kaca, Anjeun bakal meunangkeun notifikasi dina waktu keur muka situs Wikipédia.
# '''Préférénsi'''; nyaéta kaca pikeun ngatur konfigurasi préférénsi Anjeun dina Wikipedia.
#'''Beta''': nyaéta tempat pikeun mintonkeun fitur beta dina kaca préférénsi pamaké anu dituju.