Wikipedia:Menu: Béda antarrépisi

27 bita ditambahkeun ,  7 tahun yang lalu
m
# '''Atom''': dipaké dina [[Husus:KacaHusus|kaca husus]] anu mangrupa daptar pikeun meunangkeun éta daptar dina wangun [[RSS]] atawa [[Atom]].
#'''Muat berkas''' (husus pamaké kadaptar); dipaké pikeun [[Pituduh_muat_berkas|ngirimkeun hiji berkas]] (biasana gambar) ka server Wikipedia Commons sangkan bisa dipaké dina hiji artikel.
#'''Kaca husus'''; dipaké pikeun ngaaksésngaksés [[Husus:KacaHusus|fitur-fitur husus]] dina Wikipedia saperti [[Husus:KacaAnyar|daptar artikel anyar]], [[Husus:Versi|versi pakakas lemes]], jrrd.
#'''Vérsi citakeun'''; dipaké pikeun mintonkeun kaca dina wangun anu hadé pikeun dicitak (print)
#'''Item di Wikdata'''; dipaké pikeun ngahubungkeun data panyimpenan item.