Béda révisi "Wikipedia:Menu"

91 bita dipupus ,  7 tahun yang lalu
#'''''Sawala'''''; dipaké pikeun mintonkeun [[Wikipedia:Kaca_obrolan|kaca sawala/obrolan]]
#'''''Baca'''''; dipaké pikeun maca hiji kaca.
#'''''Parobahan katunda'''''; dipaké pikeun ningali parobahan anu katunda dina hiji kaca.
#'''''Édit'''''; dipaképikeun mintonkeun kotak pangropéa visual (Visual Editor) pikeun [[Wikipedia:Cara_ngédit_kaca|ngédit kaca]].
#'''''Sunting sumber'''''; dipaké pikeun ngaropéa (ngédit) artikel dina wangun sumberna.