Béda révisi "Wikipedia:Bantahan umum"

839 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
m
 
Mérk dagang, mérk layanan, mérks koléktif, hak desain, hak pribadi atawa hak sarupa anu disebutkeun, anu dipaké atawa dikutip dina artikel tina Wikipédia nyaéta milik masing-masing nu bogana. Dipakéna dina Wikipédia lain harti Anjeun bisa make pikeun tujuan lain salian pikeun eusi anu sarua atawa mirip dijieun ku panulis asli tia artikel Wikipedia ieu di handapeun lisénsi GDFL. Iwal situs Wikipedia jeung Wikimedia nyebutkeun lain deui, anu teu dirojong atawa boga hubungan jeung salah sahiji nu nyepeng éta hak, sarta Wikipédia teu bisa mere hak pikeun make bahan-bahan lain anu dilindung. ''Dipakéna unggal properti anu wujudna mirip atawa sarupa mangrupa résiko Anjeun''.
 
Kudu dicatet yén informasi anu kapanggi di dieu mungkin baé ngalanggar hokum nagara atawa yurisdiksi ti tempat Anjeun ningali informasi ieu. ''Wikipedia'' teu ngadorong pikeun ngalanggar hukum naon baé, tapi lantara ieu informasi disimpen di nagara bagian [[Florida]] di [[Amérika]], mangka sagala rupa eusina aya dina referénsi panyalindungan [[Konstitusi Amérika Serikat]] di handapeun prinsip-prinsip Deklarasi Universal Hak Asasi Manusia ti [[Perserikatan Bangsa-Bangsa]]. Undang-undang di nagara Anjeun mungkin teu mikawanoh sacara lega panyalindung kabébasan nyarita minangka undang-undang Amérika Serikat atawa prinsip-prinsip Piagem PBB, sarta ku kituna ''Wikipedia'' teu bisa tanggung jawab kana poténsi pelanggaran hukum samodél kitu kudu ditumbukeun kana domain ieu atawa make informasi anu dikandung dina ieu kaca.