Béda révisi "Wikipedia:Bantahan umum"

m
taya kamandang éditan
m
m
{{tarjamahkeun|Inggris]}}
'''Wikipédia''' nyaéta énsiklopédi nemrak (''open-content'') online, anu hartina mangrupa hiji gempungan sukaréla nu ngembangkeun hiji sumberdaya umum pangaweruh. Strukturna dijieun sangkan bisa dipaké ku saha baé nu miboga sambungan Internét sarta ''browser'' ''World Wide Web'' pikeun ngarobah eusi nu kapanggih di dieu. Kusabab kitu, perlu dipikanyaho yén nu aya di dieu merlukeun ulasan para profésional husus nu mémang kaweruhna dipikabutuh pikeun nyadiakeun informasi ngeunaan naon baé dina ''Wikipédia'' kalawan lengkep, akurat, sarta bisa dipercaya.