Béda révisi "Tepas"

10 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
m
</div></div>
{{HU/BoxContent
| content = [[gambar:Cepot_in_wayang_golek_form,_2015-05-14_03.jpg|right|120px]]'''[[Wikipédia]]''' téh [[énsiklopédi]] nu disusun ''[[:en:Collaborative_writing|réréongan]]'' ku nu maracana. Kiwari geus aya '''[[{{ns:special}}:Statistics|{{NUMBEROFARTICLES}}]]''' artikel anu dijieun. Anjeun, atawa sing saha waé, bisa ngédit ampir sakabéh artikel ayeuna kénéh ku cara ngaklik tumbu '''édit''' nu aya dina punclut unggal kaca. Mangga lenyepan '''''[[Wikipedia:PangwanohPituduh_(Wawanohan)|pangwanohna]]''''' atanapi '''''[[Wikipedia:Kursus kilat|tutorialna]]'''''. </div></center>
| line =
}}