Béda révisi "Polistiréna"

14 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
==Golongan Polistirene==
Dumasar kana sipat pisik jeung paninggalian, ieu bahan polistirene dibedakeun kana opat golongan diantarana wae:
#GPPS PS (Basa Inggris: ''General Purpose Polystyrene''), katempona herang/ transparan, teuas, sarta regas.
#HIPS (Basa Inggris: ''High impact Polystyrene''), rada kuat henteu regas jiga GPPS warnana bodas susu (White opaque)
#EPS (Basa Inggris: ''Polystyrene Expandable''; PSE di Perancis[[Prancis]]) EPS nyaéta busa padet kalayan kombinasi unik karakteristik, kawas herang, sipat panutup/insulasi, kakuatan keur nahan. EPS dipaké dina loba aplikasi kawas papan insulasi termal di gedong, bungkusan, paragi nyimpen barang berharga jeung bungkusan dahareun.<ref>[http://www.plasticseurope.org/what-is-plastic/types-of-plastics-11148/expanded-polystyrene.aspx plasticeurope]</ref>
 
 
==Barang anu dihasilkeun==