Béda révisi "Abdurrahman Wahid"

taya kamandang éditan
(Ngarapihkeun)
 
{{Presiden Indonesia}}
{{Lifetime|1940|2009}}
 
{{pondok}}
[[Kategori:Présidén Indonésia]]
[[Kategori:Nu babar taun 1940]]
[[Kategori:Inohong Indonésia]]
8.434

éditan