Béda révisi "Saionji Kinmochi"

35 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (Bot: Migrating 27 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q297628 (translate me))
| footnotes =
}}
Pangeran '''{{nihongo| Saionji Kinmochi |西園寺 公望| Saionji Kinmochi }}''' ([[23 Oktober]] [[1849]] –[[24 Nopémber]] [[1940]]) nyaetanyaéta salah saurang pulitikus Jepang, nagarawan tur dua kali jadi [[Perdana Mentri Jepang]].{{fact}} Gelarna lain nunjukkeun putra kaisar, tapi tingkat pangluhurna di Jepang; Saionji sarua jeung pangeran dina taun [[1920]].{{fact}} Sanggeus jadi ''[[genrō]],'' anjeunna meunang gelar nagarawan dina taun 1920-an jeung [[1930]]-an.{{fact}}
 
==Rujukan==
[[Category:Réstorasi Méiji|Saionji Kinmochi]]
[[Category:Urang Jepang dina période Méiji|Saionji, Kinmochi]]
[[Category:PulitisiPulitikeus Jepang|Saionji Kinmochi]]
[[Category:Kazoku|Saionji Kinmochi]]
[[Category:Urang Préféktur Kyoto|Saionji Kinmochi]]