Béda révisi "Kijūrō Shidehara"

11 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (Bot: Migrating 18 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q335191 (translate me))
}}
{{Japanese name|Shidehara}}
'''Baron {{nihongo|Kijūrō Shidehara |幣原 喜重郎| Shidehara Kijūrō}}''' ([[11 Agustus]] [[1872]] - [[10 Maret]] [[1951]]) nyaetanyaéta salah saurang [[diplomat]] [[Jepang]] nu kasohor samemeh Perang Dunya II tur [[Perdana Mentri Jepang]] ka-44 ti [[9 Oktober]] [[1945]] dugi ka [[22 Méi]] [[1946]].{{fact}} <!-- He was a leading proponent of [[pacifism]] in Japan before and after [[World War II]]. His wife, Masako, was the fourth daughter of [[Iwasaki Yataro]], founder of the [[Mitsubishi]] ''[[zaibatsu]].''-->
 
==Rujukan==
[[Kategori:Nu pupus taun 1951]]
[[Category:Diplomat Jepang]]
[[Kategori:PulitisiPulitikeus Jepang]]
[[Kategori:Perdana Mentri Jepang]]
[[Category:Urang Préféktur Osaka]]
8.434

éditan