Béda révisi "Sumatra Kulon"

12 bita dipupus ,  4 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
 
=== Permasalahan sosial ===
[[Pangangguran]], budak jeung [[rumaja pegat sakola]], [[budak jalanan]].
 
== Pamaréntahan ==