Béda révisi "Sosis"

6 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
[[Gambar:Tray-of-sausages.jpg|thumb|250px|[[Sosis]]]]
 
[[Sosis]] nyaéta kadaharan anu dijieun tina daging [[hayam]], daging [[sapi]], daging [[babi]], jeung sajabana anu geus digiling, dilembutkeun sarta dibéré [[bungbu]], dibungkus anu bentukna buleud panjang kawas [[peujit]] sato dina kaayaan atah atawa dikulub. <ref name="Sosis"> [http://mesin-sosis.webs.com/ Sosis] <small> (Diakses tanggal 17 November 2011) </small> </ref>