Béda révisi "Tutuwuhan Paku"

3 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
 
==Habitat jeung Sumebar==
[[Habitat]] tutuwuhan paku nyaéta di tempat nu cukup lembab, matak teu anéh lamun biasana napel dina tutuwuhan lain, dina batu, dina wangunan jeung biasa kapanggih di walungan.<ref name="tilu">{{id}}[http://jokowarino.id/ciri-ciri-dan-klasifikasi-tumbuhan-paku/ Tumbuhan paku] (diakses 23 pebruariPebruari 2016)</ref>
Tutuwuhan paku bisa kapanggih tumuwuh hampir di sakabéh tempat di dunya, salian di daérah nu aya salju abadi jeung laut.<ref name="dua"/> Tutuwuhan paku loba hirup ogé di [[Indonésia]], komo sabagian gedé anggota paku-pakuan tumuwuh di daérah tropika baseuh.<ref name="dua"/> Di alam dunya, dipokawanohdipikawanoh nepi ka 12.000 spésiés tutuwuhan paku jeung sakitar saparapatna bisa kapanggih di kawasan Melesia nu kaasup Indonesia.<ref name="dua"/>
 
 
==Referensi==
8.434

éditan