Buka ménu utama

Parobahan

3 bita dipupus ,  3 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
|country_code =
|time_zone = [[Wanci di Vénézuéla|VET]]
|utc_offset = −4:30
|time_zone_DST =
|utc_offset_DST =
Pamaké anonim