Béda révisi "Abdurrahman Wahid"

m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: ngarupakeun → mangrupa using AWB
m
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: ngarupakeun → mangrupa using AWB)
 
| signature=Signature of Abdurrahman Wahid.svg
}}
'''Abdurrahman Wahid''' (biasa disebut ogé '''Gus Dur''') ([[7 Séptémber]] [[1940]] - [[30 Désémber]] [[2009]]) ngajabat [[Présidén Indonésia]] ti taun [[1999]] nepi ka [[2001]], sarta pamingpin [[Partai Kebangkitan Bangsa]], nu diadegkeun sanggeus [[Suharto]] turun jabatan. Anjeunna ngarupakeunmangrupa inohong ti [[Nahdlatul Ulama]]. Ku alatan kasakit jeung masalah korupsi, anjeunna diturunkeun tina jabatan présidén bulan Juli 2001.
 
{{start box}}
{{Lifetime|1940|2009}}
{{pondok}}
 
[[Kategori:Présidén Indonésia]]
[[Kategori:Inohong Indonésia]]