Béda révisi "Sosis"

1 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
[[Gambar:Russian Sausage Making.jpg|thumb|250px|Cara nyieun Sosis lamun maké mesin]]
 
Nalika masak sosis aya sawatara tahap anu kudu dipigawé, nyaéta ''[[kyuring]]'', nyieun adonan, ngisianngeusian solongsong, ngulub, sarta digodog.<ref name="Sosis"/> Mimitina [[daging hayam]] dibersihkeun tuluy dipisahkeun ti tulangna sarta diiris lembut.<ref name="Sosis"/> Sanggeus éta [[daging hayam]], [[uyah]], [[és batu]], jeung Phosmix MP dihjikeun dina [[blénder]].<ref name="Sosis"/> [[Lemak]], [[tipung sagu]], [[susu skim]], [[bungbu]], sarta sésa és diasupkeun kana [[blénder]], tuluy giling bari ditambahkeun [[minyak goréng]].<ref name="Sosis"/> Adonan anu geus digiling lemes salila ieu, tuluy ditambahan [[squit]] anu bagian tungtungna geus dipasang casing, atawa maké mesin Filling sosis.<ref name="Sosis"/> Sanggeus éta adonanm diasupkeun kana casing, tuluy talian tungtung casingna maké [[benang]].<ref name="Sosis"/> Adonan nu geus diasupkeun kana casing dikulub dina suhu 60 0C salila 45 menit.<ref name="Sosis"/> Nalika ngulub, usahakeun suhu tetep stabil salila 45 menit, maké térmométer.<ref name="Sosis"/> Sosis anu geus asak bisa bisa langsung didahar.<ref name="Sosis"/>
 
==Nilai Gizi==
Pamaké anonim