A.R Dipusparaga

Geus aub 17 Séptémber 2011
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
}}
 
'''Anisa Rahma''', wanoja nu lahir ka alam dunya di kota Pangirutan alias [[Swiss van Java]]. Lulus taun 2013 ti Universitas Caket Ledeng jurusan [[Bahasa Sunda]]. Salila [[sakola]] jeung kuliah loba ilubiung dina rupaning kagiatan sangkan teu kuuleun teuing. Salasahijina kungsi jadi pamilon [[Sundapedia]] [[2011]], sarta jadi jawara katilu. Kiwari jadi ''teman belajar'' barudak sakola (da asa can pantes ari disebut [[guru]] mah) nu pangaresepna leuleuweungan jeung tulas-tulis. KabeneranTaun ogé,2014 ayeuna téh kapetodipercaya jadi panatapanitia [[Wiki Sabanda]] [[2014]].
 
 
{{Panitia Wiki Sabanda 2014}}
 
<!--
 
{{clear}}
 
{{Undakan Wiki Sabanda|1}}{{Undakan Wiki Sabanda|2}}{{Undakan Wiki Sabanda|3}}{{Undakan Wiki Sabanda|4}}{{Undakan Wiki Sabanda|5}}{{Undakan Wiki Sabanda|6}}{{Undakan Wiki Sabanda|7}}{{Undakan Wiki Sabanda|8}}{{Undakan Wiki Sabanda|9}}{{Undakan Wiki Sabanda|10}}
 
8.434

éditan