Wikipedia:VisualÉditor: Béda antarrépisi

881 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
Wilujeng sumping di portal [[mw:VisualEditor|VisualEditor]], hiji cara anu panganyarna dina ngédit Wikipédia anu keur dimekarkeun ku [[MediaWiki]] jeung [[Wikimedia Foundation]]. Harita mah lamun urang hayang ngédit di Wikipédia urang kudu paham heula kana [[markah wiki]], hiji basa markah nu kawilang bangga. Dina taun 2001, ieu cara masih kénéh bisa ditarima tapi dina taun 2013 cara ieu téh [[mw:Special:MyLanguage/VisualEditor/Portal/Why|ngabalukarkeun para kontributor naringgalkeun Wikipédia]]. Ku ayana VisualÉditor, urang teu kudu diajar heula perkara markah wiki, nu dipiharep bisa ngaronjatkeun para pamaké méré kontribusina di Wikipédia.
 
<!--
Tabel waktu lengkap untuk peluncuran VisualEditor dapat [[#Tabel waktu|ditemukan di bawah]] — namun pada akhir Juli 2013, kami berharap VisualEditor sudah tersedia bagi pengguna di hampir seluruh proyek Wikipedia.
== Ngeunaan Visual EditorÉditor Wikipedia ==
Visual EditorVisualÉditor nya éta hiji cara "visual" dina ngédit Wikipedia, hiji sistem anyar dimana para pamaké Wikipédia bisa méré kontribusi tanpa kudu maké markah wiki. Visual ÉditorVisualÉditor geus aya minangka salasahiji pilihan diluncurkeunna "alpha" dina Wikipedia bahasa Inggris ti mimiti bulan Désémber 2012 [https://blog.wikimedia.org/2013/04/25/visualeditor-alpha-in-15-languages/ dina 16 basa lain] ti mimiti bulan April 2013, jeung [https://blog.wikimedia.org/2013/06/06/preparing-for-visualeditor-on-all-wikipedias/ ampir dina sakabéh basa] ti awal Juni.
Lamun Anjeun kairut pikeun ngagunakeun VisualÉditor ti wiki, aya [[mw:Special:MyLanguage/Help:VisualEditor/User guide|pituduh pikeun makéna]] sarta [[mw:Special:MyLanguage/VisualEditor/Portal/Keyboard shortcuts|daptar pintasan papan tombol nu umum]]. Lamun Anjeun kairut pikeun ngamekarkeun VisualÉditor, aya [[#Bagaimana cara membantu|sababaraha pancén nu bisa dipigawé]]. [[mw:VisualEditor/status|status terkini secara rutin]]
<!--
8.434

éditan