Béda révisi "Lémbang, Lélés, Garut"

Taya parobahan ukuran ,  3 tahun yang lalu
m
→‎Tumbu Luar: replace word, replaced: kecamatan → kacamatan using AWB
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji using AWB)
m (→‎Tumbu Luar: replace word, replaced: kecamatan → kacamatan using AWB)
 
-->
==Tumbu Luar==
* * [http://www.garut.go.id/static/kecamatankacamatan/Leles.php http://www.garut.go.id]
{{Lélés, Garut}}