Béda révisi "Jeruk Lémon"

22 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
Wirjadisastra mindahkeun kaca Jeruk Lémon ka Jeruk lémon
(Wirjadisastra mindahkeun kaca Jeruk Lémon ka Jeruk lémon)
 
(taya bédana)
20

éditan