Bgmaster

Geus aub 1 Méi 2019
30 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
m
.
m (.)
m (.)
 
 
Kuring yakin yén Wikipédia tiasa janten sumberdaya berharga lamun dipaké salaku tempat dimimitian pikeun panalungtikan; kumaha oge, moal sawawa atawa rumaja kedah kantos ngagunakeun eta solely pikeun panalungtikan, per dina Bantahan umum.
 
{{#babel:fr|en-3|eu-1|la-1}}
 
{| class="wikitable mw-collapsible mw-collapsed"
4

éditan