Daftar aplikasi OAuth

Cari aplikasi OAuth
Application name
SWViewer
Consumer version
1.3
OAuth protocol version
OAuth 1.0a
Pengembang
Iluvatar
Status
nonaktif
Deskripsi
App to monitor the recent changes of a wiki's in real-time. For more details, see https://meta.wikimedia.org/wiki/SWViewer
Digunakan pada
Semua proyek di situs ini
OAuth "callback URL"
https://tools.wmflabs.org/swviewer/php/oauth.php
Allow consumer to specify a callback in requests and use "callback" URL above as a required prefix.
Henteu
Applicable grants
  • Ngalampahan aktivitas nu loba pisan
Éditan nu rohaka
  • Interaksi jeung kaca
Édit kaca nu nyangkaruk; Jieun, édit, jeung alihkeun kaca
  • Ngalakokan tarékah administratif
Balikkeun parobahan kaca