Buka ménu utama

Daftar aplikasi OAuth

Cari aplikasi OAuth
Application name
omwcat [LOCAL]
Consumer version
1.0
Pengembang
MahmoudHashemi
Status
diterima
Deskripsi
A demo application testing OAuth on MediaWiki, providing an alternative interface for browsing categories. A dev version of: https://www.mediawiki.org/w/index.php?title=Special:OAuthListConsumers/view/548121f192834b62f4ee3d94e7cf60ff&name=&publisher=&stage=-1
Digunakan pada
Semua proyek di situs ini
OAuth "callback URL"
http://localhost:5000/auth/callback
Allow consumer to specify a callback in requests and use "callback" URL above as a required prefix.
Henteu
Applicable grants
  • Interaksi jeung kaca
Édit kaca nu nyangkaruk; Édit kaca nu dikonci
  • Interaksi jeung aawaseun anjeun
Tempo aawaseun anjeun
  • Lalampahan macem-macem
Édit daptar awaseun anjeun