Buka ménu utama

Daftar aplikasi OAuth

Cari aplikasi OAuth
Application name
Barnsworth
Consumer version
1.0
Pengembang
Slaporte
Status
diterima
Deskripsi
A tool for a sending barnstars.
Digunakan pada
Semua proyek di situs ini
OAuth "callback URL"
http://barnsworth.hatnote.com/auth/callback
Allow consumer to specify a callback in requests and use "callback" URL above as a required prefix.
Henteu
Applicable grants
  • Interaksi jeung kaca
Édit kaca nu nyangkaruk; Jieun, édit, jeung alihkeun kaca