Buka ménu utama

Daftar aplikasi OAuth

Cari aplikasi OAuth
Application name
CropTool
Consumer version
1.1
Pengembang
Danmichaelo
Status
diterima
Deskripsi
Tool to crop images at Wikimedia Commons
Digunakan pada
commons.wikimedia.org
OAuth "callback URL"
https://tools.wmflabs.org/croptool/
Allow consumer to specify a callback in requests and use "callback" URL above as a required prefix.
Henteu
Applicable grants
  • Interaksi jeung kaca
Édit kaca nu nyangkaruk; Jieun, édit, jeung alihkeun kaca
  • Interaksi jeung média
Unjal, ganti, jeung alihkeun berkas