Buka ménu utama

Daftar aplikasi OAuth

Cari aplikasi OAuth
Application name
MWOAuth Hello World (end user version)
Consumer version
1.0
Pengembang
Anomie
Status
diterima
Deskripsi
A simple application to demonstrate the use of OAuth with MediaWiki. https://tools.wmflabs.org/oauth-hello-world/enduser.php
Digunakan pada
Semua proyek di situs ini
OAuth "callback URL"
https://tools.wmflabs.org/oauth-hello-world/enduser.php
Allow consumer to specify a callback in requests and use "callback" URL above as a required prefix.
Henteu
Applicable grants
  • Interaksi jeung kaca
Édit kaca nu nyangkaruk; Jieun, édit, jeung alihkeun kaca