Info akun global

Lihat informasi akun
Émbaran akun global
  • Nama pengguna: - )
  • Kadaptar: 12 April 2013 18.53 (7 taun kaliwat)
  • Jumlah sakabéh éditan: 1.176
  • Jumlah akun terkait: 1
Béréndélan akun lokal
Wiki lokalKawengku diCaraDipeungpeukJumlah éditanKelompok
en.wikipedia.org12 April 2013 18.53wiki asal(?)Diblokir selamanya.
Alesan: {{checkuserblock}}
  • editing (keseluruhan situs)
  • nyieun akun ditumpurkeun
  • teu bisa ngarobah kaca obrolan sorangan
1.176